Istun OnniBussissa matkalla kohti Roomaa. En ole koskaan aikaisemmin matkustanut OnniBussilla. En ole myöskään koskaan aikaisemmin käynyt Roomassa. Majoituksen varasin airbnb:n kautta ihan yksityiseltä ihmiseltä, elämäni eka kertaa.

Ennen vapaani alkua päätin, että sen aikana teen mahdollisimman paljon asioita, joita en ole aikaisemmin tehnyt tai kokenut. Jos joka viikko tekisi jotain uutta ja ennen kokematonta olisi vuoden päästä 52 kokemusta rikkaampi tai uusi elämys kerran kuussa tekisi tusinan verran vuodessa!

Takana on nyt neljä viikkoa, mitäs minä olenkaan tähän mennessä kokenut? No, aivan vapaan alkajaisiksi kävin Vuokatissa, jossa minä, keski-ikäinen nainen, kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa lumilautailua. Hei, sehän oli ihan hauskaa! Sitten aloitin pitämään blogia, myöskin elämäni ensimmäistä. Pannukakut ja patikkaretket eivät olleet elämäni ensimmäisiä, mutta kohokohtia kuitenkin. Monia asioita on jo nyt tehnyt joko pitkästä aikaa tai vähän uudella tavalla, vaikkakaan ne kokonaisuutena eivät ole olleet ennen näkemättömiä.

Mitäs sinä, lukijani ehdottaisit, mitä uutta voisin kokeilla? Entä mitä sinä haluaisit elämässäsi vielä joskus kokea? Olisi mukava kuulla!